Şefaatli Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://sefaatlimesem.meb.k12.tr
Adres : YAYLAPINAR MAHALLESİ FATİH CADDESİ NO 152 ŞEFAATLİ / YOZGAT
VİZYON : Eğitim,öğretim kalitesi ile tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden,katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş,kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı,toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş,sürekli gelişen; Türk Milli Eğitim sisteminde oluşturulacak çağdaş gelişmeler yön veren; Türk Milletinin dünya milletleri içinde saygınlığını koruyacak değerlerini benimseyen gerektirdiği bilim,beceri ve davranış özelliklerini yansıtan çağdaş teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yoluyla Türkiyede ve diğer ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir merkez olmaktır.
MİSYON : Mesleki ve kişisel gelişimini tamamlamış,sektöre maksimum fayda sağlayacak kalifiye eleman yetiştirmek,performansına ve sosyal ilişkilerine özenilen bir eğitim kurumu olmak.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30/15:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İlçemize Karayolu ve Demiryolu ile ulaşım bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Yozgat´a 45 km uzaklıkta 9600 nüfuslu bir ilçedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklık yaklaşık 45 km dir.İlçe Merkezine uzaklık yaklaşık 1 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :